Hafslo G12 (født 03 og 04) har slitt med å vinne fotballkamper. Trener, Joar Duesund, sin ide om å invitere andre lag i samme situasjon til fotballturnering med jevne kamper, ble derfor gjort om fra ide til faktum lørdag 26.09. Bjørn, Vang og Jølster kom på fotballbesøk til oss, og spilte turnering på kunstgressbana. Et flott arrangement, kjempegode dommere (Simon, Sondre og Endre), flinke foreldre, blide folk i publikum og supergutter med god innsats. Alle 4 lagene vant fotballkamper. Alle gutta var veldig godt fornøyde. En veldig god ide, og et veldig godt arrangement.

Hafslogutta vant 4-3 i en nervepirrende batalje mot yndlingsmotsander Bjørn, og rodde dermed i land en veldig etterlengtet seier. Hurra! Bjørn og Vang vant to kamper, mens Hafslo og Jølster vant en hver og alle følte seg som vinnere!